miercuri, 30 noiembrie 2011

my green manicure

                Oja asta verde am luat-o prin vara, impreuna cu alte 2 nuante, incercand sa gasesc un verde ca iarba. Am folosit-o atunci pe unghiile altcuiva, si a ramas apoi la locul ei. Mi se parea o culoare cam aprinsa pentru unghiile lungi, dar zilele trecute m-am dat pe o unghie si mi-a placut foarte mult...si le-am dat pe toate :D.
                A doua zi am revenit asupra faptului si am combinat-o cu un bleu deschis de la essence si cu un lac cu sclipici pe care il ador (are sclipici marunt verde, albastu, auriu, si niste fulgisori argintii....si costa 3 lei ). A iesit ceva dragut, zic eu, avand in vedere ca am fost admirata :D :D :D
               Cand le voi sterge, probabil imi voi blestema zilele, ca am dat sclipicul in 2 straturi si stiu ca se ia greu, am mai avut experiente cu el....dar eu zic ca se merita.






duminică, 27 noiembrie 2011

giveaway by macnetize

Mai aveti timp pana pe 30 noiembrie ora 24.00 sa va inscrieti la giveaway-ul organizat de Macnetize. Detalii & inscriere aici. Premiul consta intr-o oja  si un fard trio seventeen in culori de toamna.

marți, 22 noiembrie 2011

violetta sparkle - avon

             Nu am multe oje de la avon . . . in ultimii ani nu m-au mai atras; luasem cateva "tzepe" ca nu corespundea culoarea asa ca am renuntat. In catalogul 15/2011 mi-au cazut ochii pe o culoare nou aparuta: violetta sparkle-un mov cu sclipici fin auriu.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

joi, 17 noiembrie 2011

roz....sau mov...?!

Manichiura mea de azi...culoarea MOZ ; o oja foarte frumoasa, de la essence, nu am putut sa ma decid daca e mov sau roz, oricum imi place foarte mult. Mai o dungulita in alt ton de roz, mai un stras...2...3 ..si manichiura-i gata!





duminică, 13 noiembrie 2011

blue glitter & white flowers

 In ultimele 2 luni unghiile mele au trecut printr-o perioada luuunga de recuperare, mereu se rupeau, chiar daca erau tari, mi se exfoliau.... am descoperit ca aveam si o lipsa de calciu; asa ca am decis sa le tai cat se poate de scurt. Cum cresteau putin, cum le taiam. Am mai folosit arhicunoscutul tratament cu B5 de la Farmec, gelul pentru ingrijirea unghiilor TIS si se pare ca si-au revenit. Me very happy :D.
de cand le-am lasat sa creasca din nou, asta e prima manichiura mai serioasa, in rest le-am dat doar cu lacuri si tratamente diverse.
So, asta e nuanta mea favorita de albastru, e o oja glitter de la golden rose pe care o ador, o culoare tare si fresh, care sare in ochi. Floricelele albe nu sunt de sezon,dar macar asa mai imi aduc aminte de vara.....



sâmbătă, 12 noiembrie 2011

luni, 7 noiembrie 2011

Cri & G Joyeria - First giveaway

CriG Joyeria ne invita aici la primul giveayaw, premiile sunt 2 inele handmade din fimo, eu una nu ma pot decide care imi place mai mult :)  cred ca cel cu trandafir verde, imi place culoarea foarte mult!