marți, 31 ianuarie 2012

brownie french

                      O manichiura simpla si rapida, facuta in graba. Oja deschisa la culoare trebuia data in 'nshpe mii de straturi sa acopere calumea asa ca am lasat numai 2 unghii descoperite, pe celelalte le-am colorat cu alta nuanta de maroniu; si fiind prea simple le-am tras si cate un smile de french.

 




miercuri, 25 ianuarie 2012

milani 3D holographic

                    Da, m-am indragostit de oja asta!!! Mi se pare o minunatie de oja, are o culoare asa de frumoasa si sclipeste in mii si mii de nuante.
                    Oja Milani 3D holographic, a costat cam 5 euro cu tot cu transport, dar merita fiecare banut. Imi place ca se curata foarte, foarte usor de pe unghii chiar daca m-am dat si cu 3 straturi (in poze eram data cu 2 straturi). Eu am nuanta 514-hi res, mai exista inca 5 nuante, una mai frumoasa ca alta , ia uitati: http://www.temptalia.com/milani-holographic-nail-lacquer-reviews-photos-swatches.





luni, 16 ianuarie 2012

moon manicure

                Unul din trendurile anului 2012 in ceea ce priveste unghiile, este moon manicure dupa cum spune si COCO.  Mi-a placut mult ce am vazut pe-acolo, si am zis sa  incerc si eu. Zis si facut, numai ca eu nu ma descurc de nici un fel cu benzile speciale de french. Pentru french, eu folosesc scotch (sau scoci....ala de lipit). Dar pentru moon nu prea mergea nici scociul. Asa ca am ramas la benzile de french.
                Si a iesit ce se vede mai jos. Culorile le-am ales pentru ca nu le folosisem niciodata, verde de la trendy si galben de la h&m. Pentru prima incercare eu zic ca merge.....chiar daca e cam mare si cam asimetrica portiunea "moon" dar practice.... practice makes better.
                Cu siguranta voi mai incerca si cu alte combinatii de culori si texturi, si ma gandesc poate reusesc si free hand, sa nu ma mai chinui cu benzi.




vineri, 13 ianuarie 2012

silver dots

                    Imi pare rau ca telefonul nu ma ajuta, manichiura asta mi-a placut mult cum a iesit in realitate, pozele fiind de slaba calitate. Pe toata unghia am dat cu golden rose albastru inchis, si am aplicat apoi cu pensula cateva puncte de golden rose nailart silver, unele mai mici, altele mai mari. Lack of inspiration, ce sa-i faci....



duminică, 8 ianuarie 2012

new year, new beginning

                       It's been a while de cand nu am mai postat, de anul trecut :D dar nu am avut nimic nou. In ajunul Craciunului mi-am taiat unghiile cat de scurt am putut si le-am dat cu oja rosie. Motivul -  2 unghii rupte, prinse la un sertar :(((( .
                       Si au stat asa rosii & mititele si de Craciun, si de Revelion, si de Anul Nou. Acum parca au mai evoluat putin si m-am gandit ca nu strica sa le mai rasfat putin. Si nu mai vreau sa vad rosu pe unghiile mele ceva timp de-acum incolo.
                       Am dat pe unghia intreaga oja mov deschis Catrice, apoi cu un mov putin mai inchis am facut cu buretele doar jumatatea superioara a unghiei, apoi am aplicat un strat de lac cu sclipici tot in nuante de mov-roz, cu particule mai mici si mai mari, de la All Sun. Arata dragut, nu-i asa?