vineri, 10 februarie 2012

Oja parfumata

                  Ati auzit de asa ceva? ati incercat? ... pe unghii, of course :). Eu am descoperit-o intamplator cand eram in cautare de alte oje, si am dat peste L.A. Girl Fruity, scented nail polish....zic hmmmm, ia sa vad cum e. Am avut de ales dintre mai multe oje cu miros de fructe, culoarea fiind in ton cu mirosul, sa zic asa. Am ales culoarea Blissfull blackberry, un visiniu-mov cu particule mici de sclipici.


                   M-am dat in 2 straturi, unul fiind cam transparent, si spre surprinderea mea mirosul se simtea inca de cand am deschis sticluta. Aroma ar trebui sa fie de mure...eu sincer, mure am mancat dar nu pot sa spun ca miros intr-un fel anume; dar oja miroase frumos....a ceva bun, fructat intr-adevar....parca si a bomboane, a guma de mestecat.

 
                  
                   Pe unghii aroma se simte destul de tare, cam de la 20 cm de nas, si cand dau cu mana prin par. Parfumul a rezistat cu brio si in a 3a zi, dupa nenumarate spalari pe maini, cu sapun, apoi dat cu crema... tot ritualul. Desemenea, nu am folosit top coat, din lene, si oja e deja in a 4a zi, tot intacta, nu a sarit deloc. Deci e si asta un plus. Sticluta are 14 ml si a costat cam 20 de lei...un pret rezonabil.
                   Oje parfumate mai exista pe piata, la revlon, rimmel, sephora, dar eu pana acum nu am mai vazut in magazine.Voi ati vazut?

 

9 comentarii:

  1. no, de asta nu am mai auzit :) suna interesant oricum. Iar nuanta e foarte fina si eleganta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna tentant :D Si culoarea asta este chiar frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant, dar cu risc...ca s-ar putea sa stau toata ziua sa pap unghiutele..;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah si cat despre faptul ca e parfumata...Am vazut la un magazin cu arome de fructe, dar nu mi-am cumparat, era 9 lei.

    RăspundețiȘtergere